Nega obraza

Koža obraza je najbolj izpostavljen in viden del telesa, zato svetujemo posebej skrbno nego. V Bioni ktemu pristopamo celostno. Analizi kože sledi primerna nega ter svetovanje o vsakodnevni negi kožedoma, prehranjevalnih navadah, ki se lahko odražajo na koži, fizični aktivnosti in pomenu sprostitve terpozitivne naravnanosti. Koža je ogledalo vaših čustev. S strokovno in redno nego in učinkovitimipreparati in postopki se koža nahrani, prekrvavi, napne in postane sijoča. Zelo uspešni smo tudi napodročju pomlajevanja in odstranjevanja aken.

 

 

Nega obraza

Nega telesa

Celulit nastane zaradi degenerativnega procesa v podkožnem tkivu, ki da koži značilen pomarančnividez. Gre za nalaganje maščobe, beljakovin in odpadnih produktov presnove, ki nase vežejo vodo,veliko pa k temu prispeva tudi slab pretok na prizadetem področju. Če ničesar ne ukrenemo, semehko podkožje spremeni v trdno vezno tkivo. Ker je vzrokov za celulit več (dedni, hormonski, stresni,premalo gibanja, nepravilna prehrana), ga je potrebno odstranjevati na več načinov hkrati.Svetujemo, da nas obiščete na brezplačnem posvetu!

 

Nega telesa

Welness

»Sproščeno telo se samo zdravi«

Masaža je ena najstarejših naravnih metod za izboljšanje človeškega počutja. Odpravlja stres in napetost terposledično tudi nespečnost.Z masažo odpravimo ali omilimo morebitne bolečine v mišicah, sklepih ali vezivnem tkivu. Masaža izboljšujedelovanje krvnega in limfnega obtoka ter pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje. Telo se hitrejeregenerira in odpadne snovi se lažje izločajo iz telesa. Koža je po masaži voljna in elastična. Masaža je tudiodličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita.V Bioni so vam na voljo različne masaže, z namenom, da zase najdete najustreznejšo.

Welness

Izjave zadovoljnih strank po terapiji iLifeSOMM